За да можете, не само да разглеждате, но и да коментирате или поръчате някое от произведенията на сайта е необходимо да сте регистриран потребител. Процеса на регистрация е прост и не се отличава съществено от регистриране в който и да били сайт. Нека все пак да го обясним стъпка по стъпка.

* Кликнете върху линка "Регистрация". Ако кликнете на връзката от тук, страницата ще се отвори в нов прозорец, така че да можете продължите да четете тези насоки, докато се регистрирате.

* Попълнете валиден e-mail адрес в полето отляво. След като кликнете на "Създаване на профил", ще се зареди нова страница, на която трябва да попълните няколко полета.

* За да приключите регистрацията кликнете на бутона "Регистрация".

* Системата ще Ви изпрати e-mail с Вашите данни за вход.

* Системата автоматично ще Ви включи с избраното от Вас потребителско име и парола. Горе в дясно ще се появи името, с което сте се регистрирали и бутон "Изход". Ако кликнете на името, ще заредите страница, която ще ви даде възможност да прегледате и редактирате информацията за вашият профил, както и да разглеждате направените от Вас.  

* Съхранявайте добре потребителското си име и парола. Чрез тях получавате достъп до сайта, можете да правите поръчки, както и да следите статуса им.

Регистрацията може да бъде направена и в самият процес на поръчка. Ако вече сте избрали произведения от сайта, добавили сте ги в "кошницата", но сте пропуснали да се регистрирате, при натискането на бутона "Към касата", системата автоматично ще Ви насочи към формата за регистрация. Докато Вие се регистрирате данните за добавените от Вас продукти в "кошницата" ще се съхранят, така че след успешната регистрация да продължите с поръчката.

Приятно сърфиране!