За компанията

Д - доверие
A - акуратност
Б - балансиране

Това е абревиатурата на ДАБ, собственикът на otnaroda.com. Винаги сме се стремили да печелим доверие, да сме акуратни в работата си и да можем да балансираме между интересите на партньорите ни и нашите. 

За сайта

Благодарение на младите, енергични и талантливи сътрудници на фирмата, бе разработен този сайт за Вас, като всеки един Ваш отзив би ни помогнал да откликнем на всичките Ви виждания и забележки относно оформлението на сайта и съвети при осъществяването на всяка една сделка. Можете да ни изпратите електронна поща чрез формата за контакт или на адрес otnaroda[в]otnaroda.com. Ще се постараем да отговорим на всички Ваши въпроси. Ако имате нужда от помощ във връзка със сайта, можете да разгледате секцията Помощ, а ако там не намерите това, което търсите, пишете ни.

За произведенията

Стремим се да предложим качествена селекция от ръчно изработени произведения на изкуството на достъпни цени. Всички произведения са в единствен екземпляр. Поради тази причина няма количества. Дори да помолим автора да нарисува или направи същото произведение, едва ли ще се получи едно към едно. А и защо Ви е копие, ако можете да имате единствен оригинал? Ако все пак сте си харесали нещо, но междувременно то е продадено, а Вие изгаряте от желание да го имате, не се отчайвайте! Пишете ни, а ние ще помолим автора да изработи ново, но не обещаваме, че той ще се съгласи или ще има възможност. Ако пък се съгласи, ще имате изработено специално за Вас произведение.

Контакт

e-mail: otnaroda[в]otnaroda.com
телефон: +359 888 224833